Mireasa din Istanbul (14.08.2019) - Adem si Dilara traiesc cel mai fericit moment din viata lor!

24 İzlenme
Published
Mireasa din Istanbul (14.08.2019) - Adem si Dilara traiesc cel mai fericit moment din viata lor! | Luni - vineri, de la 20:00, numai la Kanal D!
Okan este fericit si totodata foarte surprins sa afle ca Ipek a decis sa divorteze de sotul ei. Okan nu stie insa, ca Fikri are un “plan de rezerva”.
Ipek si Sureyya se intalnesc la conacul Boran iar cea din urma incearca sa “contribuie” la impacarea cumnatei sale cu Fikret. Ipek insa, are o reactie vehementa la adresa Sureyyei.
Dilara se confrunta cu situatii dificile. Femeia se intalneste “intamplator” cu Gunes, actuala prietena a lui Adem iar cea din urma incearca sa clarifice anumite aspecte legate de relatia ei cu fostul sot al Dilarei. Adem, in schimb, este fericit in relatia cu Gunes si nimic nu pare sa ii tulbure armonia din cuplu.
Situatia se precipita semnificativ atunci cand Dilara ii cere ajutorul lui Adem, intr-o chestiune extrem de delicata. Pentru cateva momente, Adem si Dilara uita de disensiunile dintre ei si se comporta, dupa mult timp, ca o familie adevarata. Cei doi traiesc cel mai fericit moment din viata lor.
Kategori
İstanbul
Yorum yazmak için Giriş yap ya da Üye ol .
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.